Ted Wood

Hier stellen wij met trots ons huismerk Ted Wood voor. Ons gamma bestaat reeds sinds 2003 uit volledig personaliseerbare racefietsen en mountainbikes. Hiermee bedoelen we echt alles: de groepset, wielen en zelfs het framekleur en design. Door ons ruime aanbod aan zadels en stuurpennen kunnen we dan ook de optimale geometrie al vooraf bekomen zonder dat je te veel betaalt en ook verspilling voorkomt.

Ted Wood is ook volledig mee met de trend van de carbon kaders en schijfremmen, waardoor onze klanten in alle weersomstandigheden even veilig kunnen rijden. (Andere configuraties zijn uiteraard mogelijk op bestelling, kom gerust eens langs in de winkel om de opties te doorlopen.)

Een serieuze upgrade van uw vorige fiets, maar nog steeds tevreden van uw huidige accessoires? Bekijk dan ons aanbod losse kaders hier of kom eens langs in de winkel en stel uw paradepaardje samen.

NIEUW – Gravel

Donington Park

Donington Park – Even spannend als het circuit waarnaar hij vernoemd is.
 
Onze nieuwe Ted Wood Gravel bike is met schijfrem afgemonteerde Shimano 105 een uitstekende all-rounder om alle hoeken van je ‘comfort zone’ te ontdekken.
Comfortabel op de baan of snel op het grind? Met een capaciteit om bandenbreedtes van 28 tot ruim 45 te steken kan hij het allemaal.
Kom de fiets in levende lijve bekijken.
 
Tevens ook de eerste refresh van een aluminium frame binnen onze familie.

Race

Silverstone

De Silverstone is de meest aerodynamische racefiets van Ted Wood. Hij is gemaakt om gemakkelijker hogere snelheden te halen en die dan ook aan te houden. Combineer deze machine met schijfremmen, en je kan in alle weersomstandigheden je snelheid heel nauwkeurig bepalen.

Ted Wood Silverstone Collectie 2020

In onze showroom:

Silverstone Super Record

Ted Wood Silverstone Ultegra

  • Mechanisch Ultegra
  • Zwart met modern logo
  • Accenten op binnenkant vork
  • Maat Small
Silverstone Super Record

Ted Wood Silverstone Super Record

  • Mechanisch Campagnolo Super Record
  • Grijze fade met modern logo
  • Accenten op binnenkant vork
  • Medium

Zoals reeds eerder vermeld zijn verschillende kleuren, afmontages en zelfs losse frames mogelijk.


Brands Hatch

Deze comfortabele racefiets van Ted Wood is een van de beste frames voor de fietser die langere afstanden wil afleggen maar tegelijk niet op stijfheid en vinnigheid van klim- en aero fietsen wil inboeten. Kortom, de perfecte mix van performante eigenschappen zoals kracht, een licht gewicht en stijfheid in een uiterst comfortabele racefiets.

Mountainbikes

Santa Pod

De Ted Wood Santa Pod mountainbike is een carbon MTB-Frame dat geschikt is voor alle doeleinden. Verkrijgbaar met een vaste vork voor baanritten en beachracing, maar ook met verende vork en verschillende groepsets. De Santa Pod is ook verkrijgbaar in de zo goed als oneindige kleur-en designmogelijkheden zoals bij ons gamma racefietsen. Bekijk ons aanbod eens in de winkel en stel jouw fiets af op jouw dromen.

Pistefietsen

Piste Ted Wood

Ook in deze niche zijn wij gespecialiseerd. Kom gerust eens langs om de opties te bekijken.