22/10/2020

Oxford S-Pedelec 1125

De naam laat niet veel aan de verbeelding over: de nieuwe Speed-Pedelec* van Oxford beschikt over een totale batterijcapaciteit van 1125Wh, verdeeld onder een batterij in de onderbuis van 625Wh en een batterij van 500Wh in de bovenbuis. Combineer dit met een Bosch Performance Line Speed middenmotor en een Gates riemaandrijving op een traploze Enviolo versnelling.

Oxford vervolledigt hiermee de line-up met een ‘grote broer’ voor zijn lichtere variant met een enkele 500Wh batterij. De nieuwe fiets is dus wat zwaarder, maar je kan je actieradius ruim verdubbelen.

Wat zegt de Bosch actieradius calculator? Met een realistische simulatie haal je gemiddeld gemakkelijk 60-80km uit één oplaadbeurt (in normale weersomstandigheden, matige wind, gemiddelde belading). Toch nog net te weinig? De Oxford S-Pedelec wordt geleverd met de Bosch 6A snellader. Zo staat je fiets volgeladen klaar van zodra je hem terug nodig hebt.

De fiets bestaat in Mat Rust en Mat Black en bestaat in volgende uitvoeringen:

  • Stagger (halfhoge instap, zie foto)
    • maat 50
  • Herenframe 
    • maat 50
    • maat 57

Kom eens langs!

Interesse in ons volledig aanbod Speed-Pedelecs? Neem gerust contact met ons op! Wij verdelen S-Pedelecs van Trek, Kalkhoff en Oxford.

Nog voordeliger genieten van een S-Pedelec? Vraag eens of jouw werkgever een leaseplan aanbiedt. Zelfstandig? Kom gerust langs voor een oplossing op maat.
Onze leasepartners: KBC Autolease, O2O leasing, Team Cyclis, Lease A Bike, B2Bike.

*Een Speed-Pedelec is een elektrische fiets begrensd tot 45km/h. De fiets rijdt niet autonoom en biedt dus een trapondersteuning.

[showday]
Brusselsesteenweg 264
9090 Melle
Belgium