24/09/2019

Ons Wahoo aanbod

Wij bieden het hele aanbod van Wahoo producten en accessoires aan. Gaande van de fietscomputers die compatibel zijn met hun krachtige fietssensors, tot de krachttrainers, waar je nu met de Kickr Bike nog meer uit je indoor beleving kan halen. 

Fietscomputers en fietssensors

Wahoo elemnt

Binnen de fietscomputers volgen wij voornamelijk de ELEMNT, alsook de nieuwe ROAM en vertrouwde BOLT varianten. Met de ROAM als nieuwste is deze, zoals Wahoo het zelf zegt, gebouwd voor de rit. Met zijn nieuwe kleurenscherm zorgt hij ervoor dat je nog duidelijker kan navigeren.

De BOLT, daarentegen, is Wahoo’s op een na kleinste fietscomputer in het huidige gamma. Toch is hij juist groot genoeg om nergens qua informatie te moeten inboeten. Perfect voor de fervente fietser en aero-liefhebber.

Trainers


Wahoo headwind en climb met mat
Wahoo kickr coreNu de winter voor de deur staat, wil je jezelf toch niet vast laten roesten? Met de trainingsopties van Wahoo kan je binnenshuis net zo goed en realistisch je grenzen verleggen. Zo’n indoor trainingsintallatie kan je verbinden via ANT+ aan al je sensors, en via Bluetooth aan je telefoon of computer. Zo kan je gebruik maken van wereldwijde online ‘cycling communities’ zoals Zwift, waarvoor je bij ons ook cadeaukaarten kan verkrijgen.

Let op; deze installatie is uiterst verslavend. Wie weet kom je na al die cadeaukaarten die je voor kerst kreeg je ‘pain cave’ niet meer uit!

Kickr Bike, nieuw vanaf 2020.

Deze all-in-one oplossing van Wahoo maakt het zelfs overbodig om je fiets naar binnen te sleuren. Zo kan je deze volledig verstelbare fiets in je ‘pain cave’ laten staan en hoef je geen schrik te hebben van extra slijtage op de onderdelen van je eigen fiets. Met dit nieuwe pareltje is je sporthoek nooit leeg en altijd klaar om te gaan. Zo kan je je ultieme positie altijd behouden en tweaken tot zelf de cranklengte toe!

 

[showday]
Brusselsesteenweg 264
9090 Melle
Belgium