Carbonherstellingen

Iedereen kan bij ons terecht voor verschillende carbonherstellingen. We repareren alle fietsframes, componenten, en meer. We hanteren daarom ook de meest geavanceerde processen. Deze starten bij onze vacu├╝mtechnieken. Vervolgens voeren we thermische uitharding uit met behulp van infrarood en industri├źle warmtedekens. Uiteindelijk een airbrush behandeling om het lakwerk te herstellen. Het grootste voordeel aan de carbon repair is dat het frame niet volledig gedemonteerd of herlakt moet worden.

Wij herstellen uw materiaal van binnen naar buiten toe. Dit betekent dat we inwendig een versteviging met carbon, kevlar of zelfs vlas plaatsen. Omdat de plaats van impact wordt verstevigd, maakt een carbonherstelling bij ons uw frame zelfs sterker dan voordien. Dit met een verwaarloosbare gewichtstoename van 20 tot 30 gram. Na de herstelling wordt jouw frame terug opgelamineerd.
We hebben meer dan 40 soorten carbon op voorraad om de eindlaag zo goed mogelijk te benaderen tot vaak een perfecte overeenkomst. In ons gamma zitten ook de nieuwste Textreme en Samurai vezels.

Onze Garantie

Op onze herstelling geven wij 10 jaar waarborg, tenzij bij een nieuwe impact op de plaats van herstelling.
Op lakwerk geldt een waarborg van 1 jaar. Als er iets mis is, is dit vaak zichtbaar binnen de week. Daarom zijn wij 52 keer zo zeker van ons werk dan dat nodig is.

Meer Informatie

Kom eens langs en bekijk ons atelier vanuit de showroom.

Stel gerust een vraag over onze carbonherstellingen. Vraag vrijblijvend uw offerte aan bij verkoop@vandenhauwe.be. Vergezel uw mail van duidelijk fotomateriaal zodat wij een snelle en correcte service kunnen garanderen.

Bike Jig

Maak kennis met onze bike jig. Dit werkinstrument laat ons toe om bijvoorbeeld losgekomen braketbussen terug in het center te plaatsen van de framesets.
Het laat er ons zodanig ver in gaan dat we in principe zelf een carbon frameset kunnen bouwen.
Door deze jig kunnen we tijdens onze carbon repair de perfecte geometrie van uw frameset behouden!

Bike Jig

Stel een vraag

Geopend van 9:00-12:00 en 13:30-18:30.


Brusselsesteenweg 264
9090 Melle
Belgium